АртқаБҰЛ НЕ?ӘРЕКЕТ ЕТУ МЕХАНИЗМДЕРІ ҚОЛДАНУ АЯСЫДОЗАЛАНУЫЖАНАМА ӘСЕРЛЕРІҚАРСЫ КӨРСЕТІМДЕРІӨЗАРА ӘСЕРЛЕСУІНАРЫҚТА БЕРІЛУІБұл не? • Түзілуі:Наттокиназа — пісірілген соя бұршақтары – дәстүрлі  жапон өнімі наттодан Bacillus subtilis ферменттелген бактерияларымен бөлініп алынатын фермент (ақуыз). • Классификациясы:Наттокиназа серинді протеазаға жатады, бірақ, атауына қарамастан, киназа емес.  • Ашылуы:1980 жылы жапон зерттеушісі Хироюки Суми ашқан, ол қан ұйындысының түзілуінде қатысатын ақуыз – фибринді ерітуге наттоның қабілетін анықтаған. • Әрекет ету механизмі:Наттокиназа фибринді және оның

Чтобы получить доступ к этому контенту, вам необходимо приобрести Полугодовая подписка, Жарты жылдық жазылым, Годовая подписка, Жылдық жазылым or Рассрочка на 6 месяцев.

Вы не можете скопировать содержимое этой страницы

error: Копирование контента запрещено!!!
Select your currency
KZT Казахстанский тенге